Jump to content

Osztrák-magyar startup nyert a Get in the Ring! versenyen

2016. 11. 29. 08:37


Harmadik alkalommal rendezték meg a Get in the Ring! nemzetközi startup versenyt Budapesten. A különleges show-elemekkel tarkított versenyt az Intellyo nyerte.

A Get in the Ring verseny a világ egyik legnépszerűbb nemzetközi startup eseménye. A regionális döntőbe bejutó 8 startup csapat egy-egy versenyzője a boxmérkőzésekhez hasonlóan léphet be egy ringbe, ahol 5 menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő vállalkozásuk kínálja az ígéretesebb befektetési lehetőséget.

A versenyre idén 70 startup csapat jelentkezett, 13 közép-kelet európai országból. Az döntőbe bekerült lett, osztrák, ukrán, horvát, lengyel, román és magyar startupok vettek részt, olyan területekről, mint a digitális tartalomfejlesztés, a robotika, az orvosi, biotechnológiai kutatásfejlesztés.

A budapesti döntő győztese az osztrák-magyar Intellyo lett: a cég digitális tartalomfejlesztési megoldásokat szállít. A budapesti esemény nyertese 200.000 eurós befektetési ajánlatot kap és részt vehet a Get in the Ring! Globális Döntőjén.

(Forrás: sikeresceg.hu; portfolio.hu; kép: http://uni.sze.hu)