Jump to content

Ne csak önmagáért csinálj weboldalt!

2014. 04. 30. 09:37

Minden vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen egy jó weboldal. Egy cég számára egy honlap ugyanannyira fontos eszköz, mint a kirakat vagy a reklám. A weboldaladon nemcsak reklámozhatod a vállalkozásodat, de arról is tájékoztathatod a vásárlókat, hogy milyen szolgáltatásokat, termékeket kínálsz. Megmutatjuk, hogyan aknázhatod ki a leghatékonyabban az internet nyújtotta előnyöket!

Kuponok

Ha nincs lehetőség online vásárlásra, biztosíts kedvezményeket azoknak, akik felkeresik a weboldaladat, és az ott található kupont kinyomtatva vásárolnak az üzletedben. Így jóval tudatosabb és valószínűleg hűségesebb vásárlókat szerezhetsz.

Ajándékok

Tegyél fel a weboldaladra egy felhívást, amely szerint az első 100 látogató, aki felkeresi az üzletet, és elmondja a honlapod címét, ajándékot kap. Ezzel a módszerrel kisebb értékű ajándékokkal is nagy sikert elérhetsz el.

Postaköltség

Ha webshopod van, ajánld fel a vásárlóidnak, hogy azok, akik közel laknak a raktárhoz vagy az üzletedhez, eljöhetnek a termékért személyesen, így megspórolhatják a postaköltséget.

VIP ajánlatok

Rendszeres vásárlóidnak, illetve a hírlevélre feliratkozottaknak ajánlhatsz különleges kedvezményeket. Ezzel nemcsak újabb vásárlásra ösztönzöd őket, de a hűségüket is erősíted. Így úgy érezhetik, hogy valóban megbecsült ügyfelei a cégednek.

Állj a vásárlóid rendelkezésére!

Adj meg a neten több elérhetőséget, ahol az ügyfelek a cégedet elérhetik. Válaszolj minél hamarabb email-ben a felmerülő kérdésekre. Vedd fel a telefont, ha épp nem érsz rá, akkor később hívd vissza a vásárlót. Sok apró kérdés merülhet fel az ügyfélben, aminek a megválaszolása nélkül nem merik megvenni az adott terméket – különösen egy online is rendelkezésre álló bolt esetében.

Fotó: FreeDigitalPhotos

Sikerescég.hu