Jump to content

Milyen pályázatokkal lehet most pénzt szerezni?

2017. 01. 18. 11:05

54 milliárt forintot osztanak szét vállalati informatikára, felhőalapú szolgáltatásokra, infokommunikációval foglalkozó cégek külpiacra jutására. A három pályázati felhívás közül az elsőre már 2017. január 31-étől beadhatók a pályázatok.

„A jövő a digitalizáció, ezért összesen 54 milliárd forint igénybe vehető támogatással segítjük a hazai vállalkozások digitalizációját, legyen szó az ipari termelésről, a kereskedelemről vagy a szolgáltató ágazatokról. Támogatjuk azokat, akik vállalati folyamataikat digitalizálják, és azokat a hazai cégeket is, akik az ehhez szükséges informatikai szolgáltatásokat alakítják ki” – írja az NFM közleményében Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára.

A GINOP 3.2.2-8.2.4 vállalati informatikai kiírásra („Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása”) 2017. január 31-étől lehet benyújtani a pályázatokat.

A GINOP 3.2.4-8.2.4 („Felhőalapú (IaaS, PaaS, SaaS) vállalati szolgáltatások, IKT megoldások fejlesztésének és piaci bevezetésének támogatása”) pályázat vállalati felhőszolgáltatások elindítását támogatja, melyre 2017. február 8-ától lehet pályázni.

Az érdeklődők számára 2017. február 2-ával nyílik meg a GINOP 3.1.2-8.2.4 kódszámú pályázat az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások nemzetközi piacra juttatásához nyújt segítséget.


(Forrás: sikeresceg.hu; palyazat.gov.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)