Jump to content

Holnap nyílik a legjobban várt pályázat

2017. 05. 30. 20:34



Holnapi napon kezdhetik meg támogatási kérelmeik beadását a pályázók a Versenyképes vállalatok tevékenységének emelt szintű digitalizálása című tender keretében. A kiírás célja az ipari termelés, illetve az információs és kommunikációs technológiák fejlesztése, valamint ezáltal a digitalizáció magasabb szintre emelése.

A konstrukció segítségével olyan ipar 4.0 és Internet of Things technológiák s hozzájuk kapcsolódó hardver- és digitáliseszköz-fejlesztések, megoldások bevezetésének támogatása a cél, amelyeket az érintett vállalkozások saját erőből nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek megvalósítani.

A pályázatra azok a kis- és közepes vállalkozások jelentkezhetnek, amelyek rendelkeznek legalább két lezárt üzleti évvel, és statisztikai állományuk az elmúlt két évben minimum 20 fő volt. Fontos kitétel még, hogy a jelentkező cég múlt évi nettó értékesítési árbevételének minimum 200 millió forintnak kell lennie.

A 6,5 milliárd forint keretösszegű pályázatra május 31-től adhatják be kérelmeiket a pályázók. A vissza nem térítendő támogatás keretösszege 3 milliárd forint, a kölcsön keretösszege 3,5 milliárd forint. A vissza nem térítendő támogatást és a kölcsönt egyidejűleg kell igénybe venni.

(Forrás: sikeresceg.hu; vg.hu; kép: FreeDigitalPhotos.net)