Jump to content

Módosították a határidőt, október végéig pályázhatnak a felvidéki kkv-k

2017. 10. 24. 17:45

A kamaraonline.hu - a hirek.sk-ra hivatkozva - szerint október 20-i határidő helyett, október 31-ig pályázhatnak a felvidéki kis- és közepes vállalkozások a magyar kormány által felajánlott ötmilliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatásra.

Október 31-re módosult a végső beadási határidő a Felvidéki Gazdaságélénkítő Program pályázatainál – tájékoztatott Iván Tamás, a Baross Alapítvány ügyvezetője.

A támogatás technológiai fejlesztést, innovációt és kapacitásbővítést célzó eszközök, gépek és szoftverek beszerzésére irányul. Egy-egy vállalkozó legfeljebb 15 ezer eurót igényelhet, miközben a legalább 30 százalékos önrészt magának kell biztosítania.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. írja és dolgozza fel a beérkező pályázatokat. A programiroda kirendeltségei nyugatról kelet felé haladva a következő magyarországi határ menti városokban találhatók meg: Győrben, Komáromban, Tatabányán, Balassagyarmaton, Salgótarjánban, Putnokon és Sátoraljaújhelyen. Ezeken a helyeken kell személyesen benyújtani a szükséges dokumentumokat és az aláírt pályázati adatlapot.

(Forrás: sikeresceg.hu; hirado.hu; pixabay.com)