Jump to content

Díjazták a külföldi vállalatvezetőket

2017. 02. 11. 15:13


A Budapest Business Journal (BBJ) Az év külföldi vállalatvezetője (Expat CEO of the Year 2016) díját Jörg Bauer, a GE Magyarország Kft. vezetője, míg a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) különdíját Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.  pénzügyi igazgatója kapta - tájékoztatták a díjak alapítói az MTI-t szombat hajnalban.

Az elismeréseket pénteken este adták át a lap és a HIPA közös gálaestjén, ahol az idén harmadik alkalommal díjazták a külföldi vállalatvezetőket.

Jörg Bauer a díjátadást követően hangsúlyozta: a díj nem egyéni teljesítményt mutat, hanem mindazt, amit közösen - "a GE Magyarországnál elértünk".

Jörg Bauer, a GE Magyarország elnöke. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A BBJ Az év külföldi vállalatvezetője díjat olyan Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az adott év során kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért.

A befektetési ügynökség különdíját pedig Ekkehard Philipp Kecskemét város gazdasági fejlődése érdekében tett erőfeszítéseiért, valamint az ottani közösségre gyakorolt pozitív hatásáért nyerte el.

(Forrás: mti.hu)