Jump to content

Repülőtéri közösségi autómegosztó - újabb magyar startup siker

2017. 06. 25. 19:16

A Liszt Ferenc repülőtér után a dortmundi repülőtéren is elindította szolgáltatását a közép-európai régió első repülőtéri közösségi autómegosztója, egy magyar startup.

Ingyenes parkolást biztosít a reptereken a magyar startup cég az autótulajdonosok számára, és lehetőséget arra, hogy teljes körű biztosítás mellett bérbe adhassák autójukat az érkező turisták számára. Autóbérlők számára a BeeRides legjobb ár garancia mellett nyújt mobilitást. A Budapesti Liszt Ferenc repülőtér után a dortmundi légikikötőben is elérhtővé tette szolgáltatását a BeeRides, a közép-európai régió első repülőtéri közösségi autómegosztója.

A Beerides a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 5. Be Smart versenyének egyik győzteseként március 28-án mutatkozott be a Düsseldorf – Budapest Be Smart! Hungarian Tech Napon és megnyerte az Innogy (Elmű-Émász) által támogatott fődíjat is.

Bősze Botond, a cég egyik alapítója úgy fogalmazott: "A dortmundi reptérrel való stratégiai megállapodásunk kiemelt fontosságú számunkra. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk azért, hogy az emberek kényelmesen, és olcsóbban utazhassanak" – nyilatkozta.

(Forrás: sikeresceg.hu; Pr7/BVK/MTI; kép: FreeDigitalPhotos.net)