Jump to content

Elstartolt az áruszállítók Ubere, a Fuvar.hu

2017. 09. 12. 18:51

Legyen szó költözésről, csomagküldésről, műszaki cikk, bútor vagy áru szállításáról, megfizethető fuvar szolgáltatásra nemcsak a nagy cégeknek, hanem bárkinek: a kis- és középvállalkozásoknak, illetve magánszemélyeknek is szüksége lehet.Ezt az igényt ismerte fel a Fuvar.hu, mely egy online piacteret hozott létre, amivel bárki kereshet fuvarozót belföldi, vagy nemzetközi szállítási igényeihez.

A Fuvar.hu egy kényelmi és költségcsökkentő megoldás, melyet kifejezetten lakossági felhasználók és a kkv szektor igényeire szabva fejlesztettünk ki. A szolgáltatás a megbízóknak és a logisztikai szolgáltatóknak is előnyös. Hiszen egyrészt minden megbízásra licitálni kell, így a felhasználó a lehető legkedvezőbb megoldást választhatja ki. Másrészt a szolgáltatás a szállítmányozóknak is előnyös, hiszen egyszerűen találhatnak fuvarokat szabad kapacitásaikra” – fogalmazott Szucsányi-Borza Sebestyén, a Fuvar.hu alapítója.

A Fuvar.hu startupként indult és egyelőre Magyarországon érhető el a szolgáltatása, azonban a cég célja a regionális terjeszkedés, a nemzetközi piacra lépés. „Az Egyesült Államokban és több nyugat-európai országban már sikeresen működik hasonló online piactér, azonban a régiónkban egyelőre nincs ilyen szolgáltatás a piacon. Ezt az űrt szeretnénk betölteni, ezért jövő évre tervezzük a külpiacra lépést, első körben Ausztriában” – tette hozzá a cégvezető.

(Forrás: penzugyguru.hu; hirado.hu; kép: pixabay.com)