Jump to content

Magyar startup vállalkozásoknak hirdettek versenyt

2015. 08. 24. 19:01

Startup vállalkozásoknak hirdetett versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és Magyarország Tel-avivi Nagykövetsége, a "BE SMART" elnevezésű megmérettetés legjobbjai Tel-Avivban, a Digital Life Design (DLD) Innovációs Fesztiválon mutatkozhatnak be - közölte a közalapítvány.

A közalapítvány olyan innovatív feltörekvő vállalkozások jelentkezését várja, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek.

A kiválasztás első fordulójában a jelentkezőknek egy magyar-angol nyelvű pályázatot kell elkészíteniük, a második fordulóba jutottaknak pedig néhány perces angol előadásban kell bemutatniuk a vállalkozásukat.

A jelentkezési lap a www.bvk.hu honlapon érhető el, a pályázatok benyújtásának határideje augusztus 26., éjfél.
A zsűri által kiválasztott három legígéretesebb startup egy-egy képviselője a DLD Innovációs Fesztiválon lehetőséget kap arra, hogy befektetőknek és szakértőknek mutathassa be innovatív vállalkozását, továbbá személyes találkozókon vehet részt, és térítésmentesen ellátogathat a fesztivál összes, csak regisztrációhoz kötött programjára is.

A közalapítvány közleménye szerint a fesztiválon, amelynek Tel-Aviv idén ötödik alkalommal ad otthont, több száz startup vállalkozás, kockázati befektető és vezető multinacionális high-tech vállalat is részt vesz.

Sikerescég.hu/MTI

Fotó: FreeDigitalPhotos