Jump to content

Nagyot dobhat a cégén ezzel a védjeggyel!

2016. 05. 03. 18:34

Május 31-ig lehet jelentkezni a győri iparkamara „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegyére. Számos előírásnak kell ugyan megfelelni, de aki megkapja a használati jogot, azt onnantól kezdve az összes többi védjegy-használó előnyben részesíti például a beszállítói kiválasztásoknál is.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara programjának célja egy olyan üzleti közösség és adatbázis kialakítása, amelynek kereteit az etikus üzleti működés és kölcsönös bizalom jelenti. Külsős megkeresés esetén kamaránk ezeket a vállalkozásokat ajánlja az érdeklődők figyelmébe adatbázisán keresztül.

A kiíró szándéka, hogy a védjegyet elnyert kamarai tagvállalkozások ismertsége és elismertsége növekedjen, a védjegyet birtokló vállalkozások folyamatosan fejlődjenek.

Pályázatot nyújthat be mindazon gazdálkodó szervezet (egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, szövetkezetek, jogi személyek) amely:

  • A pályázat benyújtásának időpontjában legalább egy éve önkéntes tagja a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának (5.000 Ft kamarai hozzájárulás fizetése nem jelent önkéntes tagságot).
  • Nincsen lejárt kamarai tartozása, illetve 60 napot meghaladó köztartozása.
  • Rendelkezik két ajánló taggal (Ajánlatot adhat: önkéntes kamarai tag).
  • Nem áll felszámolási, csőd-, és végelszámolási eljárás, illetve végrehajtás alatt.ű
  • Ellen a Kamarai Etikai Bizottságnak és a Fogyasztóvédelmi Békéltető Testületnek nincs elmarasztaló határozata (3 éven belül).
  • Vállalja, hogy „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy elnyerése esetén beszállítói kiválasztásánál, illetve kifizetéseikor előnyben részesíti a többi védjeggyel rendelkező vállalkozást.

A pályázat benyújtásának feltétele a pályázathoz kapcsolódó kérdőív sikeres kitöltése és legalább 70 % elérése.

A pályázatok benyújtásának módja nyomtatott formában postai úton vagy személyesen történik, valamint a pályázatokat elektronikus úton is be kell küldeni.

A határidő: 2016. május. 31.

A pályázattal kapcsolatban további információt a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál Bella Bernadett nyújt a (36) 96/520-227-es telefonszámon, személyesen illetve az e-mail címen.

Illetve látogasson el a felhívás honlapjára is.

Forrás:

(Forrás: profit7.hu/GYMSKIK /Kép forrása: FreeDigitalPhotos)