Jump to content

150 ezer eurós fődíjért indulhatnak magyar startupok

2017. 03. 29. 19:16

Több különdíj mellett egy 150 ezer eurós befektetési ajánlat a fődíja a Blastoff nevű, magyar és régiós startupok számára rendezett versenynek.

A korábban CEE Lift Off! néven ismert eseményt idén már Blastoff-ként rendezik meg, ahol a régió legjobb startupjai versengenek a díjakért. Jelentkezni online április 21-ig lehet, amelyet követően a kiválasztottak április 28. és május 5. között videóinterjúban bizonyíthatják rátermettségüket. A szakmai zsűri május 15-én értesíti azt a tíz startupot, amelyek lehetőséget kapnak, hogy a Brain Bar Budapest keretein belül június 3-án, az Akvárium Klubban három percben bemutassák projektjüket a zsűri és a nagyközönség előtt.

Az idei év egyik újdonsága, hogy a döntőbe bejutott tíz legígéretesebb startup még a végső nagy megmérettetés előtt professzionális prezentációs tréningben részesül az Impact Works szakembereitől.

A Blastoff győztese 150 000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angels kockázati tőketársaságtól és részt vehet az OXO Labs féléves akcelerátor programjában. Emellett különdíjak keretében nyerhetik meg a versenyzők a Google Launchpad eseményén való részvételt, az Impact Works kommunikációs coaching szolgáltatását, valamint a Blastoff hat hónapos kreatív tanácsadói támogatását.

Jelentkezés és további információk a Blastoff weboldalán.

(Forrás: sikeresceg.hu; MTI; képek: pixabay.com)