Jump to content

150 millió forintos támogatási pályázatot hirdet a Telenor startupoknak

2017. 08. 25. 17:57


A Telenor Magyarország a tavalyihoz hasonlóan idén is meghirdeti startupokat támogató akcelerátor-pályázatát. Szeptember 4-ig jelentkezhetnek a vállalkozások az erre létrehozott oldalon.

A startupok azonnali 5-10 millió forintos befektetést, összesen 150 millió forint értékű támogatást kapnak. A program végén, 2018 márciusában szervezett Demo Dayen a támogatott startupok befektetők előtt prezentálhatják az elért eredményeiket.

Az alábbiak szerint áll össze a 150 millió forint értékű támogatás:

  • hozzáférés angyal befektetőkhöz, finanszírozási forrásokhoz, potenciális helyi és nemzetközi partnerekhez,
  • infrastruktúra: közösségi iroda Budapesten (Kaptár) és Törökbálinton,
  • 5 – 10 millió forint befektetés
  • személyes mentoring-foglalkozások szakértő mentorainkkal és Telenor felsővezetőkkel,
  • 5 hónapos intenzív bootcamp,
  • Microsoft BizSpark felhőszolgáltatás csomag
  • A csapattagoknak Telenor Hello Data tarifa és Samsung S8 készülék

A nyertes startupok szakértő mentorokhoz, tapasztalt felsővezetőkhöz, pénzügyi forrásokhoz, befektetőkhöz, valamint a Telenor Csoport nemzetközi ügyfélköréhez és partnerhálózatához hozzáférve nyerhetnek a fejlődésükhöz szükséges lendületet és befektetést.

Kik pályázhatnak?

Természetesen valamilyen digitális megoldást keresünk, de ezen belül nincs kiemelt terület, a lényeg, hogy üzletileg érdekes, nagy potenciállal rendelkező, tehetséges csapatokat szeretnénk támogatni. A fejlődés korai szakaszában járó startup csapatok jelentkezését várjuk, amelyek már rendelkeznek internetre csatlakozó termékükből az első prototípussal (MVP) az alábbi területek valamelyikén: pénzügy-technológia, mobil egészségügy, oktatás, szórakoztatóipar, elektronikus és mobilkereskedelem, kommunikáció, játékprogramok, IoT, m2m, felhő, mobilalkalmazás vagy hardvereszközök, stb.” – írják.

További információ ITT olvasható a pályázattal kapcsolatban.

(Forrás: sikeresceg.hu; telenor.hu; forbes.hu; kép: pixabay.com)